Laatste voorbereidingen
Door: keesenrinapeeters
Blijf op de hoogte en volg Rina
25 Juni 2011 | Nederland, Amsterdam
Vandaag de laatste inkopen gedaan.
En nu komt het ik moet gaan pakken! Dat wordt wat, 15 kg pp is niet veel hoor als je 80 dagen weg gaat. Dus dat wordt keuzes maken niet mijn sterkste kant. Wil al 6 boeken meenemen en Kees zijn reisboeken over al de landen die we bezoeken
27 Juni 2011 - 09:13
Leo En Jeannette Van:
Ja, Rina dat wordt moeilijk. Een mogelijkheid is een e-reader. De e-reader is lichter dan een paperback, maar met het geheugen voor honderden boeken.
Wij wensen jullie in ieder geval goede vluchten en een onvergetelijke mooie reis.
27 Juni 2011 - 14:53
Petra:
Dat lijkt me een hele klus inderdaad inpakken voor een 80dagen reis! Ik vond het al lastig kiezen voor 17 dagen....
Succes!
Groetjes petra -
30 Juni 2011 - 17:46
Rita En Gijs:
Nog een paar nachtjes en dan is het eindelijk zo ver. Ga lekker genieten, veel mooie dingen zien, lekker eten en vooral veel plezier maken. -
01 Juli 2011 - 14:49
Fanny En Rony:
Een geweldig leuke reis toegewenst. We gaan jullie zodanig volgen dat het lijkt of we 'het tripje' zelf maken!
Kees, maak mooie foto's hé, en Rina, stel een mooie film samen.
Aan dat laatste twijfel ik een beetje ...
Veel plezier. -
03 Juli 2011 - 21:37
Karleen En Maurice:
Lieve oom en tante, heel veel plezier, geniet en kom terug met een onvergetelijke ervaring in je rugzak ;-). Keep us posted!!
Liefs van ons x -
05 Juli 2011 - 16:27
Margareth En Bart:
Inderdaad vandaag is het begonnen. De grote reis. Ik vond het toch maar raar toen ik vanavond thuis kwam en alles dicht was en zo stil. Maar nogmaals geniet er van en we volgen jullie!
Groetjes de buurtjes.