Theeplantages
Door: keesenrinapeeters
Blijf op de hoogte en volg Rina
11 Juli 2011 | Maleisië, Cameron Highlands
Na Kuala Lumper zijn we met de auto naar Taman Negara park gereden. zonder GPS was niet voorradig. De brenger heeft ons uit de stad gebracht heerlijk!!!. Maar ik moet zeggen het gaat Kees goed af linksrijden automaat!hij was alles snel gewend. Geweldige wandelingen gemaakt de Canopywalk was zeer bijzonder een brug over de boomtoppen.Leuk chalet erg groot heerlijk terras beetje warm en klam! s'avonds bezoek gehad van de tapir en s' middags zat ons terras vol met apen , 1 slang op visite en een varken dus vul het maar in. Het park lag aan het water , moesten eerst overgezet worden. s'avonds heerlijk gegetenop de drijvende restaurantjes. Vanochtend vertrokken naar de Cameron Highlands met GPS stond een mannetje vlak bij het pakeerterrein en vroeg moeten jullie nog een GPS krijgen. Prachtige tocht onderweg koffie gedronken voor25 euro cent en gelucht in een stalletje langs de weg voor 4 euro met zn'n 2 e . Wederom een leuke stek uitkijkend over de theeplantages. Morgen weer mooi wandelen niet zo heet en klam hier.
Groet iedereen Kees en Rina
11 Juli 2011 - 09:07
Jeanne & René:
Kijken jullie wel uit met die slangen enzo!?
Dat links rijden, dat went wel, dat heb ik ook gemerkt. Enne rotondes zullen ze dáár wel niet hebben, want da's wél moeilijker...! Die warmte, dat klamme, zal ook wel wennen nemen we aan!?
Geniet, en blijf 'heel'!!
gr.,
J&R.
11 Juli 2011 - 09:40
Yvonne En Tom:
Wat klinkt het allemaal geweldig!!!! Een hele ervaring weer voor jullie. Fijn dat het autorijden goed gaat bij Kees, maar blijf wel uitkijken. Koffie 25 euro cent, ongelofelijk. Geniet nog van alles en tot horens.
Gr. Tom en Yvonne -
11 Juli 2011 - 15:20
Fanny & Rony:
Fanny griezelt al helemaal bij de gedachte van slangen en apen op het terras. Rony daarentegen ziet die 25 cent voor een koffie wel zitten.
Uit alles blijkt dat jullie werkelijk aan 't genieten zijn. Het is van harte gegund! -
11 Juli 2011 - 16:29
Nienke:
Hoi avonturiers,
Dat klinkt leuk allemaal! Geniet ervan. Groetjes Nienke -
11 Juli 2011 - 17:07
Leny:
Hoi Rina ,Kees.
Het gaat jullie goed af zo ik lees Mooie verzichten en lekker eten op""zn tijd Kees wel opblijven letten want jullie vacantie begind nog maar pas.En die eirentuin zou ik maar vlus wat opafstand houden als ik jullie was je weet het nooit geniet er van,
nog eenvraag Ik weet niet hoe het zitals ze bij ons gaan lunchen worden ze bij jullie daar gelucht,
groetjes Leny -
11 Juli 2011 - 21:24
Jos:
Ha Kees en Rina,
"niet zo warm hier" schrijven jullie. Grapjassen! 24/35 graden is niet warm! Pfff. En jullie zien ook weer heel veel wilde dieren deze keer. Nu weet ik weer waarom ik niet zo graag naar Z.O.-Azië wil. Veel te vochtig allemaal, da's niet goed voor een slechte waterdrinker.....
Pas goed op jullie zelf. Heel veel goeds daar en tot het volgende bericht. -
12 Juli 2011 - 08:18
Familie Peeters:
hallo
het gaat jullie goed af en vooral ons kees we wensen jullie nog een fijne vakantie
gr de familie peeters -
12 Juli 2011 - 17:39
Jan En Tonnie:
hoi vakantiegangers, zo te lezen zijn jullie echt in een andere wereld terecht gekomen.
Gr. J en T -
12 Juli 2011 - 18:41
Loes En Jan:
Beste Rina en Kees,
We benijden jullie als we de reisverhalen lezen. Hier valt de regen met bakken uit de hemel, dus neem de warmte maar voor lief.
Veel plezier verder. -
12 Juli 2011 - 19:04
Richard&Margriet:
In CH zit nog een starbucks in het centrum, heeele lekkere koffie, maar niet voor 25 cent:) als je de slappe meuk zat bent haha.
Een steamboat bestellen in 1 van de restaurants is wel lachen, tip, niet de hete nemen. Gaan jullie nop op zoek naar de grootste bloem....Don't forget misty forest en de aardbei farm.
Veeeel plezier! -
12 Juli 2011 - 21:55
Karin, Stijn En Romy:
Hallo daar!
Klinkt goed allemaal!
De fietstocht is geboekt! Zaterdag de 23e worden we om 8.45u bij ABC verwacht voor een private tour. Ik heb een routebeschrijving ontvangen, hebben jullie ook een e-mailadres waar ik dat heen kan sturen? Ik heb wel een ander hotel geboekt met zwembad. Kunnen jullie na het fietsen fijn bij ons komen zwemmen! Wij hebben er zin in! Tot over een dikke week! Veel liefs, Karin Stijn en Romy -
13 Juli 2011 - 06:28
Rita En Gijs:
Hoi Rina en Kees,
Wat klinkt het allemaal goed en wat leuk dat we op deze manier jullie reis meebeleven, genieten we gewoon mee.
Hier is het erg slecht weer, veel regen. -
14 Juli 2011 - 09:05
Ad En Joke :
Geweldig!!!!! Heb nu pas te horen gekregen van Karin hoe het allemaal werkt. Ik iedere dag uit kijken naar een mail. Maar het is me nu gelukt. Ik geniet hier een beetje mee van jullie.
Geniet en veel groetjes Ad en Joke -
14 Juli 2011 - 12:52
Karleen En Maurice:
Nou dat klinkt allemaal al geweldig en dat pas de eerste dagen, dat belooft nog veel moois! Geniet er lekker van en doe Karin, Romy en Stijn de groetjes van ons als jullie elkaar treffen!! Hier alles prima alleen vandaag echt hondenweer alleen maar regen en veel wind haha maar verschil moet er wezen nietwaar. Hopen snel weer van jullie te horen, geniet, geniet, geniet!!
Liefs van ons